Hvad er Healing - Din Energi

Gå til indhold

Hoved menu:

Hvad er Healing

Behandlinger


Ordet healing er Engelsk og betyder helende el. den praksis at hele. Healing er overførelse og bearbejdelse af energier, baseret tilgang til sundhed og personlig udvikling.

Healingen aktiverer kroppens evne til selvhelbredelse og hjælper derfor på en lang række af både fysiske og psykiske ubalancer. Vores krop kan langt hen ad vejen behandle sig selv, feks. som vores immunsystem der bekæmper virus og vores sår heles. Andre gange kan det være på det psykiske plan, hvor vi kan føle os nedtrykt og energiforladt, men vi genskaber balancen og kommer ovenpå igen.  

Healing er ikke baseret på tro eller overbevisning, ej heller er healing farligt. Det er ren og skær kærlighed, ja kærlige energier fra universet.
Så hvis du har ønsket om at forandre noget i dit liv til det bedre, sker det i kærlighed til dig. Så hvad venter du egentligt på?

Healing kan lindre, afhjælpe eller helbrede forskellige former for fysiske el. psykiske problemer.
Det kan f.eks. være;

-stress
-tristhed
-fysiske/psykiske smerter
-dårlige vaner  
-lavt selvværd
-angst
-flyskræk
-eksamensangst
-jalousi
-sukkertrang
-indre uro
-nervøsitet
-vægttab
-søvnbesvær
-tankemylder

Udover at healing afhjælper på den problemstilling du måtte have, ses det også generelt, at man får et større løft energimæssigt, et lysere sind, styrke, balance og målrettethed.   

Der er faktisk ikke nogle grænser for, hvad der kan heales for, men det er dit frie valg, hvad du ønsker.


Efterbehandling:


Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand de efterfølgende dage, gerne 2 liter vand, da dette optimerer behandlingen i fht. udrensning af affaldsstoffer. Ligeledes er det vigtigt, at have mulighed for at kunne slappe af. Igennem helbredsprocessen kan der forkomme fysiske/psykiske reaktioner, så som forkølelse, let til tårer, et forhøjet energiniveau el. fysiske smerter. Disse symptomer aftager igen efter 1-3 dage, når energierne har fordelt sig i kroppen igen.  


 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu