Klientudtalelser - Din Energi

Gå til indhold

Hoved menu:

Klientudtalelser

Clairvoyance/Healing: Som sidegevinst faldt mit blodtryk markant (1 behandling)

Mit navn er Ninna, jeg er 76 år.

Jeg var hos Tina, første gang November 2018 og igen i December. Her kommer min Historie;

I 2002 fik jeg akut forhøjet blodtryk, på hospitalet målte de det til 293 over 130, hvilket endte op med en hjerneblødning.
De næste 4 år, fik jeg meget medicin, medicinen gjore at jeg havde svært ved at holde mig oprejst. Denne medicin fik ikke mit blodtryk under 250/110.

Efter 4 år, valgte jeg at tage meget af medicinen væk, da den ikke gjore noget godt for mig, tværtimod.
Efteråret 2014 var det så skidt, at jeg blev overført med ambulance incl. læge og nitroglycerin drop til Roskilde syghus karkirugisk afd. Her fik de styr på medicinen. Denne medicin har jeg haft det godt med til nu, men heller ikke denne kunne få mit blodtryk under 170/95.

November 2018 var første gang jeg var hos Tina, fortalte ikke Tina om dette problem.
Efterfølgende var jeg hos lægen, i en helt anden anledning. Han synes lige at vi skulle måle mit blodtryk nu jeg var der.

Det er fuldstændig uforståligt efter 16 år med exstrem højt blodtryk, at høre ham sige---Det ser rigtig fint ud 128/73. Fantastisk dejligt.
Samtidig havde jeg en følelse af, at siden jeg har været hos Tina, har jeg fået en helt vidunderlig ro. Følte, at det der var for meget, var nu bare til at få styr på.

Jeg har lige som fået en anden måde at tænke på. Før var jeg ofte usikker og i tvivl, følte at det var mit ansvar, at alle havde det godt, og stod til rådighed døgnet rundt.
Nu siger jeg fra, tager hurtige beslutninger, og står 100% inde for dem. Er slet ikke i tvivl eller usikker mere, så befriende.

Jeg har idag en følelse af, frihed, klarhed, overskud og en vidunderlig ro som!!! , Vi ser på det, eller det skal nok gå alt sammen.

Glæder mig til næste besøg. Uden Tina var jeg ikke nået hertil.

Derfor, Tusind Tak Tina

Knus Ninna


Fjernhealing: For persolig krise, pga. parforholdet. (1 behandling)


Da jeg havde det svært i en kort periode, ringede jeg til Tina for at høre, om hun kunne hjælpe mig. Jeg vidste hun var healer/clairvoyant. Jeg havde ondt i maven af bekymring, fordi jeg havde problemer i mit parforhold, der forstyrrede mig så meget, at jeg havde svært ved at være nærværende og endda spise.
 
Tina og jeg aftalte tidspunkt for fjernhealing gennem telefonen . Jeg lå på en seng og havde Tina i røret, først fik hun mig til at trække vejret roligt og på den måde blev jeg mere afslappet i kroppen. Hun fortalte nogle ting, jeg visualiserede og det var en fredfyldt og smuk oplevelse. Jeg fik både besøg af englevinger og følte en stor omsorg og kærlighed for mig selv dybt inde. Efterfølgende kunne jeg fremkalde mig seancen igen, hvis jeg uroen kom tilbage.

Jeg kan klart anbefale Tina, hun kan hjælpe, hvis man står i en situation, hvor man ikke kan finde fred med sig selv.

Kærligst Tyre kvinden.


------------------------------------------------------------------------------------------------Healing/Clairvoyance: Angst/Panikangst. (flere behandlinger)


Uden tvivl den bedste behandler Danmark har at byde på.
Jeg har været helt ned psykisk med angst og panikangst og har prøvet alle former for behandling, men intet hjalp. Så så min mand Tina`s hjemmeside, og allerede efter første behandling var der en verden til forskel. Jeg begyndte at smile igen, og har for første behandling ikke taget noget medicin mere. Jeg kan varmt anbefale Tina og medgiver hende alt det bedste fremad.

Mvh Søs


------------------------------------------------------------------------------------------------


Fjernhealing: Personlig situation. (1 behandling)


Tina ringede til mig på det aftalte tidspunkt og fortalte lidt om hvad der ville ske. Jeg lagde mig efterfølgende til rette med afslappende musik i ørene og forsøgte at lukke alle tanker ude.
Under healingen så jeg forskellige farver glide ind og ud af hinanden bag mine øjne, ikke voldsomt stærke farver, men lidt som et kalejdoskop. Jeg følte også en sitren i maven og følte mig tung i underlivet.

Jeg følte mig selv falde lidt hen, men pludselig var det som om der var nogen, som tændte lyset. Jeg tænkte at jeg sikkert, i min døs, havde fået åbnet øjnene lidt så det var dagslys, der trængte ind, så jeg lukkede øjnene mere i, men lyset forsvandt ikke. Jeg prøvede endda at holde hånden op foran øjnene, og det forsvandt stadig ikke.

Da jeg talte med Tina efterfølgende, kunne hun godt nikke genkendende til min oplevelse i forhold til hvad hun havde givet mig.

I en halv times tid efter healingen, gik jeg og grinede lidt af mig selv, fordi jeg ikke kunne lade være med at smile helt op til ørene.
I de følgende dage efter healingen har jeg fået mere ro på mine tanker. Jeg tænker stadig på den situation jeg nu står i, men på en mere naturlig og reflekterende måde. Og jeg føler mig ikke så desperat.

Jeg følte mig nervøs inden behandlingen, fordi jeg ikke vidste hvad jeg gik ind til, men efter at havde talt med Tina inden følte jeg mig fuldstændig rolig. De ord Tina sagde til mig efter behandlingen, rørte mig meget og jeg tager dem indimellem frem og føler roen igen.

Tina er et fantastisk, dejligt, varmt og omsorgsfuldt menneske, og jeg kan kun anbefale at tage kontakt til hende.

Kærlige hilsner fra Trine


------------------------------------------------------------------------------------------------


Fjernhealing: Flyskræk. (1 behandling)
 
Umiddelbart efter du havde healet mig , følte jeg mig helt rolig og tryg ved at skulle op og flyve. Normalt kan jeg flere dage inden blive helt dårlig ved tanken.
Denne følelse holdt sig også da jeg var i lufthavnen. Jeg følte mig glad og forventningsfuld og havde overskud til at snakke og pjatte med min familie. Normalt er jeg stille og indadvendt og kun optaget af min angst. Selve flyturen gik også over al forventning . Følte kun lidt nervøsitet ved start og landning, men som jeg fortalte dig , vil jeg aldrig helt turde at give slip på angsten . Hjemturen gik også fint , blev lidt mere anspændt
pga turbulens, men oplevede dog ikke på noget tidspunkt Voldsom angst.
Normalt er jeg meget kritisk i forhold til alternativ behandling mm, men uanset hvad, må jeg konstatere at du har hjulpet mig i forhold til min flyskræk .

Så mange taknemmelige tanker herfra mig .

Kh Charotte


------------------------------------------------------------------------------------------------Fjernhealing: Vægttab. (1 behandling)


Jeg havde gennem længere tid ønsket at tabe mig, men kunne ikke finde motivation. Derfor bad jeg Tina om hjælp til at komme i gang.
Inden healingen havde vi en samtale om, hvad den ønskede effekt skulle være.
Jeg ville gerne have hjælp til at komme af med chokolade afhængighed samt min sukkertrang. I stedet ønskede jeg at spise frugt.
På en aftalt dag blev jeg ringet op, og blev bedt om, at lægge mig godt til rette. Lige så snart, healingen startede blev kroppen helt afslappet og tung. Jeg kunne mærke en sitren/prikken i kroppen, nogle steder mere end andre. På et tidspunkt følte jeg et fysisk stærkt pres på panden, og hvordan maven blev healet. Det føltes på intet tidspunkt ubehageligt, tværtimod og det endte med jeg faldt i søvn.
Da healingen sluttede, føltes det som kroppen fik et boost af energi og overskud. Så meget at min mand bemærkede og kommenterede, at jeg udstrålede det.
Senere på dagen blev jeg små sulten, og vanen tro, tog jeg et stykke chokolade. Det smagte lidt underligt og valgte derfor noget andet chokolade.
Det skulle jeg aldrig have gjort – jeg blev simpelthen fysisk dårlig. Hvilket resulterede i stærk kvalme, og måtte lægge mig en times tid for ikke at kaste op.
Efterfølgende er trangen til chokolade forsvundet og sukkertrangen reduceret kraftig. Ting der før smagte, er nu blevet for alt søde. I stedet har jeg nu lyst til frugt.
Det skal tilføjes at jeg har PCOS, og derfor ikke selv har kunne styre sukkertrangen. Det kan jeg nu.  

- Så til trods for min tvivlen på fjerhealing, må jeg erkende det har hjulpet mig.


Henriette


------------------------------------------------------------------------------------------------Healing/clairvoyance: for sukkertrang. (1 behandling)


Inden jeg kom til Tina, havde jeg aldrig prøvet det at få en behandling med healing og clairvoyance, og kendte ikke rigtig til det. Men hvor har det bare gjort indtryk på mig. Min afhængighed over for slik var meget stor og har været det i mange år og den ville jeg rigtig gerne have styr på......
Da jeg lage mig ned på briksen, var jeg ikke rigtig klar over hvad jeg skulle mærke efter, men ret hurtig fik jeg varme hænder, hvilket jeg aldrig har. Imens jeg lå på briksen, begyndte jeg lige pluselig at fornemme at jeg gyngede, og hældte til højre.

Snakken vi havde bagefter var helt fantastisk, og gav mig et ordenligt puf, og indblik i mig selv, et dejligt skub:) Da jeg gik der fra, følte jeg mig meget let og afspændt, som om hele verden bare kunne komme an:)
Siden da har jeg ikke tænkt på slik, og da jeg var i netto glemte jeg at kigge efter slik, og det er ALDRIG sket før.

Kærlig hilsen
Rikke Jacobsen

------------------------------------------------------------------------------------------------


Healing/Clairvoyance: Ryg smerter. (1 behandling)


Jeg har haft problemere med ryggen i 15 år og har levet med smerterne. Det kommer on/off, hvis jeg får lavet en "forkert" bevægelse. Så får jeg hold i ryggen, og er nød til at holde ryggen skæv, får ikke at smerterne ikke bliver værre.
Jeg var skeptisk, da jeg lagde mig på briksen, jeg havde aldrig prøvet healing før. Ydermere var jeg bekymret for om bevægelsen ned fra briksen, ville udløse endnu et hold (smerte helvede) i ryggen.
Da healingen gik igang, mærkede jeg en varme i ryggen og kroppen slappede af. Efter end healing, havde jeg ingen smerter. Jeg kunne hoppe ned fra briksen og ned af gangen, med fuld bevægelses frihed. Det var et stort øjeblik, at kunne bevæge sig rundt uden smerter.
Det er nu et halvt år siden, jeg har fået healing - og der har ingen rygproblemer været. Den dag i dag er jeg glad for at jeg overvandt min skepsis og besluttede mig for at prøve healing.


Venlig hilsen RD


------------------------------------------------------------------------------------------------


Healing/Clairvoyance: For personlig krise. (flere behandlinger)

Da jeg ringede til Tina, for at få en tid til behandling, stod jeg i en krise p.g.a. min arbejdssituation og mobning.Jeg havde ikke sovet ordentligt i 4 mdr. , havde indre uro, kunne ikke samle tankerne og havde angstanfald.

Heldigvis fik jeg en tid hurtig, da Tina ikke var i tvivl om, at jeg havde brug for hjælp med det samme. Allerede efter min første behandling, fik jeg så meget ro, at jeg endelig kunne sove om natten, det var en befrielse, nu er mine tanker mere samlet og jeg kan holde focus også i pressede situationer. Mine angst anfald, er blevet mindsket og jeg har lettere ved at håndtere dem nu.
Jeg har altid haft en ensomhedsfølelse, som gjorde mig rastløs og jeg prøvede hele tiden, at foretage tage mig ting,
for at prøve at udfylde min tomhed, det lykkedes mig dog aldrig. Min ensomhedsfølelse forsvandt efter 3 healinger, hvilket har gjort, at jeg har fået meget mere ro i mig selv.

Efterfølgene er jeg dog blevet fyret fra mit job, dette har bevirket, at jeg har fået en anden form for ensomhedsfølelese, som jeg er igang med
at arbejde med og heldigvis ikke at sammenligne med den rastløshed jeg havde, da jeg startede hos Tina.

Det har været trygt og rart at komme hos Tina, jeg har følt mig i gode hænder og har været rigtig glad for de samtaler vi har haft, det har hjulpet mig til større selvindsigt, som jeg kan bruge fremadrettet. Jeg er taknemlig, for den hjælp jeg har fået, ved ikke hvor jeg ville havde været idag, hvis jeg ikke havde fået hjælpen til det jeg har været igennem.
Jeg kan varmt anbefalde andre, at søge hjælp hos Tina hvis man står i ligende situation.

                                               Kærligt Fisken

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjernhealing: Fysiske smerter (1 behandling)

Ja jeg tror der er mere mellem himmel og jord, end vi selv ved.
Da jeg kontaktede dig, havde jeg så mange smerter i ryggen, at jeg ikke kunne være til nogle steder. Under din fjern behandling, havde jeg det som om, at der var en som som gav mig  massage i mit ansigt, jeg kunne mærke at det summede i min ryg og gik ned til min læn, hvor det i nogle få sekunder gjorde virkelig ondt, lige da healingen afslutter gisper jeg efter vejret, det var som om at der slipper du mig.
Efter behandlingen kan jeg kort tid efter trække vejret dybt uden det at det gør beskriveligt ondt, og to timer efter behandlingen ja der er mine ryg smerter væk, det er en helt fantastisk følelse, har entydig selv svært ved at tro at de er væk, men det er de.
Endnu engang tak for din gode behandling, vil helt sikkert anbefale dig til andre og vil med garanti bruge dig igen.

Hilsen fra skytten (Diana)

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu