Din Energi - Din Energi

Gå til indhold

Hoved menu:

Din Energi


Hvad fortæller din Energi dig?


Du kender måske følelsen og tale måden: ”Jeg er helt flad for energi”, er det bare noget du siger! Eller kan du virkelig mærke det?
Vores krop består af energi, alt hvad vi spiser, drikker, indånder, hører, mærker, tænker dufter og ser/oplever er energitilførsel. Du kender det måske!

Du ser træerne er ved at springe ud, du hører fuglene synge, du dufter blomsterne, du mærker solens varme. Du bliver mere glad, får flere positive tanker, du får lyst til at lave en masse ting, ja hvorfor? Fordi du får energitilførelse.
Det kan også være, at du har lagt så meget energi i dit arbejde, at du er helt træt og udmattet, når du kommer hjem og helst vil ligge på sofaen. Det
skal jo helst være sådan, at du gerne vil op fra sofaen igen...

Derfor er det så vigtig, du lytter til de signaler du får og lægger mærke til, hvad der giver dig energi. Er det en løbe tur! Er det at gå i naturen! Er det et godt selskab med gode venner! Er det at lytte til god musik! Eller måske fysisk velvære med massage! Tænk engang.. hvad giver dig energi?

Endnu, kan det ikke videnskabeligt bevises, hvilket energi niveau vi er på, ej heller måle hvilken energitilførsel, vi får. Betyder det så, at det ikke eksisterer? Eller skal vi tro på det, vi mærker?


Behandling i form af din energi:


Vores fysiske/psykiske og mentale velbefindende hænger sammen. (vores energier er ikke adskilt fra krop til hovedet) Vores krop kan også være et redskab, for vores psykiske velbefindende. Det vil sige, at din kropsenergier kan fortælle om din fysiske, mentale og følelsesmæssige velbefindende. Der igennem har jeg mulighed for som Clairvoyant Rådgiver at råde og vejlede dig bedst muligt i, hvordan du fremmer din personlige udvikling og sundhed med udgangspunkt i dine nuværende ressourcer.

Ved selve healingen er det både det fysiske/psykiske og mentale energiplan, der bliver bearbejdet og tilført energi. Det vil sige både det følelsesmæssige og den fysiske krop. Med denne kombination af healing og clairvoyance, kan jeg give dig den mest optimale behandling og viden til personlig udvikling både fysisk/psykisk og mentalt.VIL DU PRØVE AT MÆRKE DIN EGEN ENERGI?

Nogen mærker bedst deres egen energi, ved at have lukkede øjne, men det er forskelligt fra person til person.

Først trækker du vejret dybt 3 gange helt ned i maven, så du er helt afslappet.

Derefter skal du lægge dine to håndflader sammen og gnide dem mod hinanden, i ca 10 sek. Så trækker du stille og roligt dine to håndflader fra hinanden ca. 6 cm. Mellem 4 og 8 cm, fører du dine hænder frem og tilbage, indtil du begynder at mærke en spænding (det mærkes lige som svage magneter som man trækker fra og til hinanden) Denne spænding du mærker, er DIN ENERGI.

Nu skal du ikke fortvivle, hvis du ikke lige mærker noget første gang du prøver, det er jo en helt ny måde at mærke på, men prøv det nogle gange, eller vent til en dag, hvor du er mere afslappet! Men alt kan læres.... hvis du vil. 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu