Fjernhealing - Din Energi

Gå til indhold

Hoved menu:

Fjernhealing

Behandlinger


Fjernhealing betyder at healeren, behandler fra et andet sted, end der hvor modtageren befinder sig. Behandlingsformen er mere fleksibel, da man kan være hjemme. Afstand er kun noget, vi har i den fysiske verden. Energimæssigt er der ingen afstand.

Derfor er fjernhealing en rigtig god hjælp til dem, hvor tryghed og vante rammer er alt af gøre, for at kunne slappe af og modtage hjælpen, for dem som er motorisk hindret eller hvor kilometerafstanden er stor. Desuden kan det også bruges som opfølgende behandling.


Selve fjernhealingen foregår på den måde, at vi taler i telefonen om, hvad du kunne tænke dig at få løsnet. Derefter kan du ligge på en seng el. sofa, hovedsagen er, at du ligger behageligt og godt. Jeg sender en sms, når jeg går i gang og jeg ringer til dig når behandlingen er afsluttet. Under selve healingen forbinder jeg mine energier med dine, og du kan med din intuition (som også er din energi) forstærke effekten ved at have focus og intention om, at modtage den healingsenergi der hvor du har brug for det. De fleste oplever/sanser de samme ting som under en healing med fysisk tilstedeværelse.
Healingen varer ca. 20- 30 min. Herefter en telefon samtale hvor vi udveksler, hvad vi hver især har oplevet/mærket. Igennem dine energier kan jeg som clairvoyant rådgiver, vejlede dig i, hvad du kan gøre for at højne din selvbevidsthed og velbefindende her og nu, med udgangspunkt i dine ressourcer. Der er ikke grænser for, hvad vores energier kan, det er kun os selv, der sætter grænsen.


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu